Exclusive pálinkák
A magyarok legősibb itala, de világszerte sok kedvelője akad.
A legízesebb pálinkák alapanyagául szolgáló gyümölcsök a Kárpát-medencéből származnak és híresek egyedülálló ízvilágukról. A Kárpát-medencében az egyik legjobb gyümölcstermő terület Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén belül található.
A Tisza és Szamos öntéstalaja, továbbá a Kárpátok közelsége kiváló mikroklímát biztosít az itt termesztett gyümölcsök számára. Pálinkáinkat Vásárosnaményban, saját főzdénkben készítjük a legkiválóbb fajtájú, kifogástalan minőségű, optimális érettségű és zamatos gyümölcsökből.
Pálinkáink gyártása a kezdetektől a folyamat végéig tapasztalt mesterek kezében van. Alázattal, szenvedéllyel, a hagyományok tiszteletével és a modern technológiák segítségével főzik a pálinkát. Fahordós érlelést használunk. Fahordós érlelésnél a legfontosabb szempontok egyike a hordóanyagának kiválasztása.
Mi a világhírű zempléni tölgyet választottuk, továbbá használunk még eperfát és cseresznyefát is.